Hoe?

voor kinderen en hun ouders

Potloden, krijt en verf

Heb je een probleem of hulpvraag die je graag wilt oplossen? Wil je werken aan jezelf of een bepaald thema in je leven? Dan is een traject bij Jorienosaurus Kindercoaching een goed idee.

Zo’n traject begint met een intake. Deze is kosteloos en vrijblijvend. We gebruiken deze eerste sessie om wederzijds kennis te maken en jouw vraag helder op tafel te krijgen. Als we samen beslissen om te starten met een traject, dan is deze vraag het uitgangspunt.

Je komt wekelijks of 2-wekelijks voor een sessie naar de atelierpraktijk. Tussendoor krijg je (meestal) huiswerkopdrachten mee, zodat je proces ook tussen onze afspraken lekker doorgaat. Een sessie duurt een uur tot maximaal anderhalf uur. Voor kinderen korter: 45 minuten tot een uur. Je gaat aan de slag met creatieve en kunstzinnige opdrachten die ik uitkies op basis van je vraag, je mogelijkheden en je behoefte.

Tussendoor doen we regelmatig een evaluatie om samen af te checken of het traject loopt zoals gewenst.

We sluiten af wanneer je vraag is opgelost of beantwoord. Meestal is dat binnen 10 sessies wel gelukt. Een enkele keer duurt het wat langer, maar meestal korter. De afsluiting is een feestelijk moment waarin we terugkijken op het traject en de behaalde resultaten én waarin we vooruit kijken hoe je verder kan na je traject.

Heb je een vraag waarmee je aan de slag zou willen? De intake is kosteloos en vrijblijvend!

 

Creatieve kindercoaching

Na een gratis intake formuleren we samen een hulpvraag, maar nog belangrijker: we formuleren ook samen een coachdoel! Waar willen we heen? Wat willen we aan het einde bereikt hebben? Als we dit duidelijk hebben kunnen we bepalen in hoeveel sessies we daarnaar toe werken.

1 sessie van een uur kost €60,-