Hulplijn

voor ouders

Samen komen we er wel uit

Ineens heb je een extra rol erbij. Ben je naast ouder, partner ook nog juf/ meester én zit je 24/7 op elkaars lip. Ik kan me voorstellen dat dat nog al wat spanning en botsingen opleveren. Voor je kind(eren) is het ook niet niks. Ze missen hun vriendjes en juf/meester en voelen de spanning. Dan kun je wel zo nu en dan even een luisterend oor gebruiken.

Iemand die je verteld dat het goed komt, die met een frisse blik, zonder oordeel, naar de dingen kijkt waar jij tegenaan loopt.

Vandaar de Jorienosaurus-Hulplijn!

Je kunt de komende maand met mij een bel afspraak maken, telefonisch met of zonder beeld, waarin we samen even de tijd nemen om te kijken naar de situatie. Na ons gesprek krijg je een huiswerkopdracht, stuur ik jou een tikkie en vraag ik een week later nog even hoe het gaat. Wie weet heb je aan 1 gesprek genoeg of bevalt het zo goed om even stoom af te blazen dat je een wekelijkse call met deze dino wil. Alles is, net als in de coaching, volledig vertrouwelijk en blijft tussen ons.

Take Care <3

 

Een Jorienosaurus-Hulplijn gesprek kost:

20 á 30 minuten – € 20,-
30 á 60 minuten – € 40,-

En is op elke dag en bijna elk tijdstip mogelijk! Je kunt zelfs een afspraak voor dezelfde dag maken mocht het dringend zijn.