Module informatief

In deze module leer je op diverse manieren wat (kinder)yoga is, hoe je het kunt inzetten, hoe je een les opbouwt en hoe je eventueel een eigen praktijk opzet. Waar moet je allemaal aan denken als je zelf yogalessen wil gaan geven? Wat zijn de voorwaarden en wat heb je nodig?

Tijdens deze module is er ruimte om vragen te stellen en alle info op te slurpen die je nodig hebt om zeker genoeg te zijn om zelf met kinderyoga aan de slag te gaan! Iedere deelnemer geeft een korte les van 10 minuten zodat je het zelf kunt ervaren en feedback kunt krijgen over wat je sterke kanten zijn en je valkuil is.

Ook voor de gene die niet van plan zijn een eigen praktijk op te zetten is deze module interessant omdat er veel behandeld wordt over de achtergrond van (kinder)yoga en de inzet ervan.

Als je een module volgt bij Jorienosaurus de Academie krijg je aan het einde een certificaat en de mogelijkheid tot deelname aan een besloten inspiratie Facebookgroep. Wanneer je 8 certificaten hebt krijg je het Jorienosaurus-diploma.

 

 

 

 

Module Informatief

Zondag 13 februari 2021 10:00 – 16:00 uur

Adres: Zaanstraat 22, Enschede

Kosten: € 125,-