Module kinderyoga extra

“Anders is oké” is een prentboekje dat een grote inspiratiebron voor Jorienosaurus Kinderyoga. Er komen veel kinderen bij mij die uitblinken op welke manier dan ook. Kinderen die net even anders zijn. Deze kinderen hebben ook net even wat anders nodig. Binnen de kinderyoga is er heel veel ruimte om te ontdekken en zijn wie je bent.

In deze module leer je wat kinderen met autisme, ADHD, AD of HSP kunnen gebruiken van jou tijdens de yoga oefeningen. Hoe je je omgeving kunt aanpassen, hoe je ervoor kunt zorgen dat zij zich op hun gemak voelen, gezien voelen en vanuit daar durven te gaan ontdekken. Spelen met beweging, adem, massage en visualisatie. Zo waardevol! Zeker voor deze doelgroep!

Je gaat met een bult aan inspiratie en ideeën mee naar huis en kun je gelijk aan de slag! Deze module is geschikt voor mensen werkzaam met alle doelgroepen van kleuter tot tiener.

Als je een module volgt bij Jorienosaurus Academie krijg je aan het einde een certificaat en de mogelijkheid tot deelname aan een besloten inspiratie Facebookgroep. Wanneer je 8 certificaten hebt krijg je het Jorienosaurus-diploma.

 

Module kinderyoga extra

Zondag 6 maart 2021 10:00 – 16:00 uur

Adres: Zaanstraat 22, Enschede

Kosten: € 125,-