Module Tieneryoga

De tienertijd is een spannende tijd waarin er lichamelijk en geestelijk veel verandert. Tieners raken soms het contact met hun lichaam kwijt. In de yogales proberen we dit terug te vinden. Yoga helpt tieners meer bewust te worden van zichzelf, hun lichaam en hun omgeving. Door meer in balans te komen kunnen ze beter reageren op lastige situaties, krijgen ze meer zelfvertrouwen en hebben ze meer plezier.

Tijdens deze module leer je wat tieneryoga is en leer je hoe je naar aanleiding van diverse thema’s zoals flexibiliteit, vertrouwen en kracht een yogales kunt maken. Tieneryoga bestaat uit verschillende onderdelen zoals yogahoudingen, samenwerkingsoefeningen, ademspelletjes, massages en visualisaties. Je leert hoe deze onderdelen door middel van muziek en materiaal kunnen worden ingezet. De module geeft handvatten over lesopbouw en je en krijgt een bult aan inspiratie en ideeën mee naar huis.

Na deze module kun je gelijk aan de slag met jouw tieners!

Als je een module volgt bij Jorienosaurus de Academie krijg je aan het einde een certificaat en toegang tot een besloten Facebook groep waarin je met collega’s ervaringen, tips en lessen kunt uitwisselen. Als je 8 certificaten hebt krijg je je “Jorienosaurus Kinderyoga” Expert diploma.

Module Tieneryoga

Zondag 25 oktober 10:00 – 16:00 uur

Adres: Zaanstraat 22, Enschede

Kosten: € 125,-